Készülj a Játszma 2021es november 19-i Black Friday akciójára!

Készülj a Játszma 2021es november 19-i Black Friday akciójára!

Azt gondoltad, túl vagy már a Fekete Pénteken? Pedig a java csak most kezdődik! Igen, itt a Játszmán. Hogy jó helyen vagy-e? A legjobb helyen!

Az év legnagyobb kedvezmény napja most pénteken lesz a Játszmán. Légy hát résen november 19-én, hiszen minden készleten levő termékünket 20-50%-kal csökkentett áron szerezheted be.

Mit kell még tudnod e nagy napról?

Pontban éjfélkor, 00:00 órakor kezdünk, kapcsold hát be az összes emlékeztetőd és értesítőd, hogy biztosan elkapd a kedvezményeket! Tapasztalataink szerint Mátrix gyorsasággal fogynak ilyenkor a társasok! Vedd hát fel te is a ritmust!

És azért, hogy zökkenőmentesen lezajlódjon a nagy nap, összeírtunk néhány fontos információt, amelyeket kérünk, vegyél figyelembe:

  • BLACK FRIDAY PROMÓCIÓNK KIZÁRÓLAG ONLINE, a jatszma.ro oldalán zajlik.
  • A Black Friday akciók más kedvezményekkel nem vonhatók össze.
  • Új boltunk a kampány ideje alatt, november 19-én, akárcsak november 20. és 21-én is zárva tart.
  • Távollétünkben, november 19-21. között csak a weboldalon keresztül érkező megrendelésekre tudunk válaszolni. Telefonos rendeléseket ez idő alatt nem tudunk fogadni.

Lépj be időben a jatszma.ro oldalra, mentsd el a kiválasztott termékeket a kedvencek közé, és legyen aktívan az F5-ös oldalfrissítés gyorsbillentyűn az ujjad! ;)

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.