Hogyan használd a hűségkártyád?

Mi a hűségkártya?

A hűségkártya egy olyan eszköz, mely által a törzsvásárlók kedvezményeket és exklúziv promókat élvezhetnek. A hűségkártya csak bolti vásárlás esetén használható és nincs összeköttetésben az online felületünkkel.

A hűségkártyát a GIMS IT SRL bocsátotta ki. A GIMS IT SRL fenntartja a kártya letiltásának vagy visszavonásának a jogát. Ez a kártya nem fizetési eszköz vagy hitelkártya. Csak a kibocsátó fél által jóváhagyott szabályok alapján lehet használni.

Hogyan tégy szert hűségkártyára?

A hűségprogramra feliratkozni bármelyik, boltban történő vásárlást követően lehet és hozzá egy adatvédelmi nyilatkozat kitöltése szükséges. A vásárló a következő adatokat adja meg a nyilatkozatban: teljes név, születési dátum, telefonszám és email cím. A nyilatkozatot aláírva, a vásárló beleegyezik megadott adatai tárolásában. A GIMS IT SRL csak a vásárló által jóváhagyott adatokat tárolja és a vásárló emailben küldött kérésére azokat törli (írj üzenetet a hello@jatszma.ro címre, hogy adataid töröljük). A vásárló kiválaszthatja milyen kommunikációs csatornán keresztül értesüljön exklúziv, törzsvásárlói kedvezményekről. A GIMS IT SRL csak a jóváhagyott kommunikációs csatornán keresztül lép kapcsolatba a hűségkártya tulajdonosával.

Hogyan használd a hűségkártyád?

A hűségkártya hátlapján található vonalkód teszi lehetővé a pontok felvezetését. A vonalkód nélkül az eladók nem férnek hozzá a vásárlói adatbázishoz és képtelenek felvezetni a vásárlásért járó pontokat. Pontokat felvezetni korábbi rendelésekre NEM lehetséges. Több hűségkártya összevonása NEM megoldható.

A vásárlás értékének függvényében a vásárló pontokat szerez a kártyájára. 20 elköltött lej 1 pontot generál: pl. 129 lej után 6 pont jár. A pontok 1 évig érvényesek, utána törlődnek a rendszerből. A pontok felhasználásuk által is törlődnek.

A hűségkártya az 5. vásárlást követően aktiválódik és a rajta levő pontok felhasználhatóak. Vásárlás esetén minden pont után 2 lej kedvezmény jár.

A vásárló igényelheti, hogy vásárlásai és pontjai számáról tájékoztassák.