Kijött az új Star Wars sorozat, mi pedig megjöttünk a hozzá kapcsolódó társasjátékainkkal!

Kijött az új Star Wars sorozat, mi pedig megjöttünk a hozzá kapcsolódó társasjátékainkkal!

Star Wars rajongók izgatottak vagytok a hamarosan itthon is elérhető Andor című sorozat miatt? A Disney+ streamingszolgáltató platformján szeptember 21-én rajtoló első évad 1-3. részét a szerencsésebbek már láthatták, de nekünk sem kell már sokáig várni rá! De addig is, míg várunk, mi már hangolódunk a legújabb részekre a Játszmán elérhető, top Star Wars társasokkal!

Star Wars-os LEGO-k

Van a Játszmán, kérem, szinte félszáz dobozzal, bennük a legjellegzetesebb karakterek, helyszínek és kellékek: Baby Yoda, felnőtt Yoda, légiós klónkatonák, birodalmi űrsikló, Luke SkyWalker sisak stb. Neked már csak azt kell eldöntened, hogy az Erő világos vagy sötét oldalán szállsz harcba. A birodalmiakat vagy a lázadókat akarod győzelemre juttatni? Bárhogy is döntesz, az Erő legyen veled!

LEGO Star Wars Inkvizítor szállító Scythe™ 75336  LEGO Star Wars™ A Gyermek 75318 KIADÓ LEGO 

Nézd meg az összes LEGO-t!

Kártyajátékok

Mit van akkor, ha valaki egyszerre Star Wars és pókerőrült? A BICYCLE kártyajáték gyártó rögtön hozta is a megoldást a Star Wars Dark Side és Light Side kártyapaklikkal. A piros és kék hátlapú pókerkártyák igazán kifinomult Star Wars ízlésről árulkodnak!

Csatlakozz az Első Rendhez, vagy tartsd fenn a rendet a galaxisban Palpatine császár birodalmi hadserege mellett.

A Sötét oldal pakliban Darth Vader fénykardja, a Halálcsillag és a Birodalom űrhajóflottája is látható.

A Világos oldalon a Jedi lovagokhoz csatlakozhatsz, felszállhatsz az Ezeréves Sólyom fedélzetére, és a Lázadók vagy az Ellenállás hősévé válhatsz. A Világos oldal pakliban Luke Skywalker fénykardja, R2-D2 és a lázadók flottájának vadászgépei láthatók. Szerintünk szerezd be mindkét paklit, hiszen, ha igazi pókeres vagy, nagyon jól tudod, hogy egy pakli nem pakli!

Stratégiai játékok

Unlock! – Star Wars

A szabadulószobák ihlette Unlock!-nak is van már Star Wars kiadása. Ebben három különböző kalandot kell megoldanotok a játékdobozban található kártyák és egy telefonos applikáció segítségével, ami nyomokat szolgáltat, kódokat ellenőriz, jelzi a fennmaradó időt stb.

Az első történetben csempészek vagytok, és miután a birodalmiak lefoglalják az illegális rakományotokat, el kell menekülnötök a Hath bolygóról. Igen ám, csak ehhez először ki kell jutnotok a cellából, vissza kell szereznetek a rakománnyal teli hajót és el kell menekülnötök! Sikerülni fog?

A második küldetésben súlyos légköri zavarok akadályozzák az őrjáratozó játékosok és az Echo bázis közötti kommunikációt. Feladatotok ebben a küldetésben, hogy felfedezzétek a jégbolygót és kapcsolatba lépjetek az Echo bázissal. Nem egyszerű feladat, de bízunk bennetek!

A harmadik történetben a szabadulószobákból jól ismert kémeket játszotok, és az a feladatotok, hogy beszivárogjatok Jedha szent városába. A birodalom egy kristályokkal teli ládát szállító teherhajója lezuhant, és ezt a ládát kell visszaszereznetek anélkül, hogy ez kiderülne. Ehhez pedig egy birodalmi informátortól információkat kell gyűjtenetek és egy hihető fedősztorit kell kitalálnotok. Vissza tudjátok majd szerezni a kyber kristályokat?

Star Wars Peremvidék

Ebben a Star Wars játékban a klasszikus trilógiából ismert fejvadászok, kereskedők és csempészek bőrébe bújtok és a galaxis külső gyűrűjének bolygóit végigjárva kihívásokat kerestek, küldetéseket, feladatokat teljesítetek, hogy az azokból nyert kreditekből felszereléseiteket, legénységeteket fejlesszétek, vagy új hajót vásároljatok.

Ezzel együtt hírnévre is törekedtek, ám előtte túl kell élnetek a Peremvidék igen durva körülményeit! Kétes ügyeket folytató gazemberek, vagy a huttok fejvadászai lesztek? Népszerűekké vagy hírhedtekké váltok?

Az eredeti trilógia zsiványkodó hangulata ebben a játékban tökéletesen érezhető!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.